Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

ΕΤΑΙΡΙΚΟ E-MAIL

Το εταιρικό e-mail δείχνει επαγγελματισμό και συνέπεια για μια επιχείρηση και ένα εύκολα αναγνωρίσιμο σημείο αναφοράς στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας ή το πελατολόγιό σας.

Η μορφή

Ένα εταιρικό e-mail είναι συνήθως της μορφής: [email protected] ή [email protected]. Περιέχει δηλαδή ένα όνομα, χαρακτηριστικό του παραλήπτη, τον χαρακτήρα παπάκι (@) και έπειτα το domain της εταιρίας.

Δείτε επίσης

Πρόσβαση

Αν κάποιος επιθυμεί να έχει πρόσβαση στο εταιρικό του e-mail από οπουδήποτε, παρέχουμε ασφαλή σύνδεση webmail (δηλαδή πρόσβαση του από τον web browser σας μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής στον server!).

Αγαπάμε Gmail!

Η αγαπημένη μας ίσως εφαρμογή της Google, είναι το Gmail! Ένα email με απίστευτες δυνατότητες ολοένα και αυξανόμενες.. Η χρήση του Gmail μας προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων γι’ αυτό και εμείς συνδέουμε το Gmail με το εταιρικό σας email! Ναι, σωστά μπορείτε χρησιμοποιώντας το περιβάλλον του Gmail να διαχειρίζεστε και τα δύο email σας.. Και το καλύτερο; Μπορείτε να δέχεστε τα εταιρικά σας email αλλά και να απαντάτε ενώ φαίνεται ως αποστολέας το εταιρικό σας email! Κανείς δε θα καταλάβει ότι χρησιμοποιείτε το Gmail! Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας και πάρτε μαζί σας την… εταιρία σας!

Θέλετε εταιρικό e-mail;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας! Καλέστε μας στο 213 043 72 43 ή στείλτε μας email: info[at]passion4design.gr