Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

100% επιδότηση για τη δημιουργία e-shop μέσω ΕΣΠΑ

ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 80 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ - ΓΙΑ 16.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ

Αποκτήστε το eshop που ονειρεύεστε για την επιχείρησή σας εντελώς δωρεάν!

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ

Πηγαίντε την επιχείρησή σας σε άλλο… επίπεδο! Μία μοναδική ευκαιρία εν μέσω πανδημίας, η οποία συν τις άλλοις έχει ταλαιπωρήσει και τις επιχειρήσεις, έρχεται να δώσει μία νέα δυναμική στο λιανεμπόριο.

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop και απογειώστε τις πωλήσεις σας, με όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως ότι είναι 24/365 ανοιχτό και πωλήσεις εκτός γεωγραφικών ορίων! Και όλα αυτά δωρεάν! Πώς; Μα με την νέα επιδότηση ΕΣΠΑ!

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που δημοσιεύτηκε επίσημα στις 12 Φεβρουαρίου, καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, την υποστήριξη και τη φιλοξενία ενός νέου e-shop, ενώ ο προϋπολογισμός που θα δαπανηθεί για τον σκοπό αυτό, ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ! Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σ’ όλη την Ελλάδα!

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στις 22/2/21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12/2/2021

Ολοκληρωμένο Πακέτο από την Αίτηση έως την Κατασκευή του e-shop

Στην Passion4Design, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας και έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό μας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σε συνεργασία με καταξιομένους συμβούλους επιχειρήσεων, η Passion4Design σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Και φυσικά, δε σταματάμε εκεί αφού στόχος μας είναι να επιτύχουμε μαζί σας μία συνεργασία που θα κρατήσει για πάντα!

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε για το νέο σας eshop, αλλά και για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα αποκτήσετε σειρά προτεραιότητας!

80,000,000 €

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

έως 5.000 €

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ESHOP

16.000

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επιδότηση κατασκευής eshop

Για να μάθετε περισσότερα για την Κατασκευή eshop έως 5.000€ με επιδότηση ΕΣΠΑ, καλέστε μας στο 213 043 72 43 ή στείλτε μας email είτε απευθείας στο [email protected], είτε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί μας.

    Όνομα (απαιτείται)

    Email (απαιτείται)

    Τηλέφωνο (απαιτείται)

    ΚΑΔ

    Μήνυμα