Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Κατασκευή Eshop

Αποκτήστε eshop σε χρόνο ρεκόρ!

Πιστεύουμε ότι η παρουσία κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο πρέπει να είναι μοναδική, να εκφράζει αισθητικά το περιεχόμενό της και να πετυχαίνει τους στόχους της! Κάνουμε ακριβώς αυτό και θέλουμε να το κάνουμε και για εσάς!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το eshop που θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την επιχείρησή σας και θα εκπέμπει τη σωστή εικόνα προς τους πελάτες σας!

Αποκτήστε eshop σε χρόνο ρεκόρ!

Πιστεύουμε ότι η παρουσία κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο πρέπει να είναι μοναδική, να εκφράζει αισθητικά το περιεχόμενό της και να πετυχαίνει τους στόχους της! Κάνουμε ακριβώς αυτό και θέλουμε να το κάνουμε και για εσάς!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το eshop που θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την επιχείρησή σας και θα εκπέμπει τη σωστή εικόνα προς τους πελάτες σας!

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την κατασκευή του eshop της επιχείρησής σας, είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 213 043 72 43, είτε στέλνοντας email στο [email protected] είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Εφόσον συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, θα συντάξουμε ένα τυπικό συμφωνητικό. Το υπογράφετε και ξεκινάμε!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του eshop;

To eshop σας θα είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πληροί όλους τους κανόνες του σύγχρονου web design καθώς και όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για ένα πλήρες λειτουργικό eshop. Ταυτόχρονα, θα έχει ελκυστική εμφάνιση που ταιριάζει με το ύφος της επιχείρησής σας, τους επιθυμητούς τρόπους πληρωμής καθώς και τις κατάλληλες χρεώσεις για τον τρόπο μεταφοράς των προϊόντων.

Responsive Design

Το eshop σας θα έχει ελκυστική εμφάνιση σύμφωνα με την προσωπική σας αισθητική, καθώς επίσης θα χρησιμοποιεί τις τελευταίες τάσεις του Web Design, ενώ θα προσαρμόζεται άψογα σε κάθε οθόνη!

Απεριόριστες σελίδες & προϊόντα

Μαζί θα δημιουργήσουμε τη συμφωνηθείσα δομή του eshop, ενώ είτε μόνοι σας είτε με τη δική μας βοήθεια μπορείτε να προσθέσετε όσες νέες σελίδες ή προϊόντα επιθυμείτε. Δεν υπάρχει κανένας αριθμητικός περιορισμός!

Τρόποι Πληρωμών & Μεταφορικά

Το e-shop σας μπορεί να υποστηρίξει όλους τους τρόπους πληρωμών που ενδέχεται να χρειαστείτε. Πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, Paypal, αντικαταβολή, κατάθεση, πληρωμή στο κατάστημα. Ακόμα, θα έχετε την δυνατότητα να χρεώσετε διαφορετικά μεταφορικά ανά περιοχή.

Αγορα σαν επισκέπτης/χρήστης

Ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει προϊόντα κάνοντας εγγραφή στο e-shop ως μέλος ή σαν απλός επισκέπτης.

Δυνατότητες Προσφορών

Χρησιμοποιώντας κουπόνια ή χωρίς μπορείτε να κάνετε τις εκπτώσεις που επιθυμείτε στους πελάτες σας. Διπλή αναγραφή τιμής με την τελική τιμή να εμφανίζεται έντονα!

Skroutz & άλλα XML Feed

Ο πλήρης κατάλογος των προϊόντων του eshop σας θα μπορεί να εξάγεται σε συμβατό XML με τις γνωστές πλατφόρμες, όπως το Skroutz!

Πλήρες on-page S.E.O.

E-shop χωρίς SEO, γίνεται; Δε γίνεται! Βελτιστοποιούμε το SEO του ιστότοπου σας για να λάβει την καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.

Προηγμένη Ασφάλεια & Ταχύτητα

Διασφαλίζουμε τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του eshop σας το οποίο προστατεύεται με τους καλύτερους τρόπους από τυχόν επιθέσεις επίδοξων χάκερ, ενώ ταυτόχρονα θα είναι ταχύτατο.

GDPR ready

Το e-shop σας θα είναι πλήρως συμμορφωμένο με τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR και σε επίπεδο ενημέρωσης του χρήστη, αλλά και σε τεχνικό επίπεδο.

Digital Marketing

Για να θεωρούμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και πετυχημένο eshop, θα πρέπει να έχει ενσωμετωμένους και όλους τους “μηχανισμούς” που θα βοηθήσουν στη διαφήμιση του ιστότοπου. Social Media widgets και κώδικες που παρακολουθούν και καταγράφουν χρήσιμα στατιστικά εγκαθίστανται στον ιστότοπό σας, βοηθώντας μας να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες στρατηγικές για να μετατρέψουμε έναν επισκέπτη σε πελάτη.

Σύνδεση Social Media

Ενσωματώνουμε οποιαδήποτε social media accounts έχετε ήδη για άμεση διασύνδεση ώστε να σας βρίσκουν οι πελάτες σας παντού!

Χρήση Εργαλείων Marketing

Εγκαθιστούμε διάφορους κώδικες στο eshop σας, όπως Google Analytics, Facebook Pixel κ.α. ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις διαφημίσεις σας με επιτυχία!

Εγγραφή σε Newsletter

Σας δημιουργούμε λογαριασμό στην πιο γνωστή πλατφόρμα για Newsletter, το Mailchimp και το συνδέεουμε στο eshop σας για άμεση λειτουργία και αποστολή newsletter.

Λειτουργικά κόστη

Domain name

Επιλέγουμε μαζί το domain name που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και το κατοχυρώνουμε για 2 έτη.

Hosting

Φιλοξενούμε το eshop σας σ’ έναν ισχυρό server με τους κατάλληλους πόρους για να λειτουργεί με απίστευτη ταχύτητα!

Πιστοποιητικό ασφαλείας

Ασφαλές eshop, περισσότερες πωλήσεις. Εγκαθιστούμε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL για την κρυπτογράφηση των δεδομένων του ιστότοπού σας!

Επικοινωνία

Θέλετε ν’ αναλύσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 43 72 43 ή στο [email protected]

    Όνομα (απαιτείται)

    Email (απαιτείται)

    Τηλέφωνο (απαιτείται)

    Θέμα

    Μήνυμα