Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Μα που πάρκαρα; H google ξέρει!

Google Maps Parking: Τώρα θυμάται που παρκάραμε το αυτοκίνητό μας!

Η Google πρόσθεσε μία νέα λειτουργία στους χάρτες της που θέλουν όλοι!

Είναι τόσο εύκολο να ξεχάσουμε που σταθμεύσαμε το αυτοκίνητό μας, ειδικά σε έναν δρόμο μίας άγνωστης πόλης ή σε ένα τεράστιο πάρκινγκ κάποιου εμπορικού κέντρου, σε μία συναυλία.. Aλλά, οι Χάρτες Google (Google Maps) είναι εδώ για να “σώσουν” την ημέρα μας!

Η τελευταία έκδοση της γνωστής και τόσο χρήσιμης εφαρμογής του Google Maps, έχει ένα χαρακτηριστικό που όλοι θα λατρέψουμε, καθώς θυμάται που παρκάραμε το αυτοκίνητό μας.

Αρχικά, μας αφήνει να ορίσουμε την θέση στάθμευσης, αγγίζοντας τη μπλε κουκκίδα θέσης και επιλέγοντας “Ορισμός ως τοποθεσίας στάθμευσης” από το μενού που εμφανίζεται. Να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στους χάρτες Google, διαφορετικά η λειτουργία δεν θα εμφανιστεί.

Αφού αποθηκεύσουμε τη θέση, μπορούμε να προσθέσουμε σημειώσεις στάθμευσης. Για παράδειγμα το επίπεδο parking, να ορίσουμε έναν χρονοδιακόπτη για να μας υπενθυμίσει πόση ώρα μπορούμε να σταθμεύσουμε το αυτοκίνητό μας. Καθώς επίσης, να προσθέσουμε φωτογραφίες από τον περιβάλλοντα χώρο!

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε αυτήν την νέα λειτουργία, ίσως να πρέπει να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην τελευταία της έκδοση. Κλείνοντας, τι άλλο μένει να ζητήσουμε από τη Google; Μήπως να μας βρίσκει και διαθέσιμες θέσεις parking;;; 😉

Related Posts