Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Γιατί μία επιχείρηση χρειάζεται ιστοσελίδα;

Οι επιχειρήσεις που διατηρούν ένα σύγχρονο website μπορούν να προβληθούν σε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσουν κατακόρυφα τα κέρδη τους!

Η επιχείρησή σας αξίζει την καλύτερη παρουσίαση

Στις μέρες μας, κάθε επιχείρηση επιβάλλεται να έχει μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Κάθε επιχείρηση έχει μόνο θετικά να μετράει από τη δημιουργία ενός website! Οι επιχειρήσεις που διατηρούν ένα σύγχρονο website μπορούν να προβληθούν σε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσουν κατακόρυφα τα κέρδη τους!
Παρακάτω σας αναλύουμε τους 7 λόγους που το πιστεύουμε με πάθος (αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμη περισσότερους). 🙂

1. Έχετε μία σύγχρονη επιχείρηση; Αποδείξτε το παρουσιάζοντας μία σύγχρονη ιστοσελίδα!

Η εικόνα μιας επιτυχημένης σύγχρονης επιχείρησης δεν νοείται χωρίς μια ιστοσελίδα. Όλοι οι μελλοντικοί επισκέπτες σας, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο – στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, στο ταξίδι! Μια ιστοσελίδα προβολής της επιχείρησής σας, θα σας κάνει ευρύτερα γνωστούς, θα τραβήξει την προσοχή και θα αυξήσει τους επισκέπτες σας και μάλιστα… παγκοσμίως!!!

2. Προβολή χρήσιμων πληροφοριών

Μέσω μίας ιστοσελίδας, μία επιχείρηση μπορεί να προβάλλει βασικές πληροφορίες χρήσιμες στους επισκέπτες της, όπως την ακριβή τοποθεσία της στον χάρτη. Μάλιστα με τη χρήση Google Maps μπορεί να προσφέρει οδηγίες για φτάσουν στην επιχείρηση οι πελάτες. Το ωράριο λειτουργίας, οι τρόποι πληρωμής και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να ενημερώνετε εύκολα και γρήγορα τους επισκέπτες σας για ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, events και πολλά ακόμη!

3. Σωστή παρουσίαση της επιχείρησής σας όπως την θέλετε

Σε αντίθεση με καταχωρήσεις σε άλλα website που σας δίνουν συγκεκριμένες δυνατότητες προβολής, στο δικό σας website μπορείτε να προβάλλετε σωστά και με τον τρόπο που εσείς ονειρεύεστε την επιχείρησή σας, βάζοντας το υλικό που διαθέτετε χωρίς περιορισμούς. Το σημαντικότερο: μπορείτε να το ανανεώνετε όποτε εσείς επιθυμείτε κρατώντας τη «βιτρίνα» σας ολοκαίνουργια!

4. Κύρος, αξιοπιστία & branding για την επιχείρησή σας

Κάθε πιθανός πελάτης σας πριν αποφασίσει από που θα αγοράσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, ερευνά την αγορά. Ο πιο εύκολος και πλέον διαδεδομένος τρόπος, είναι η έρευνα μέσω διαδικτύου. Έχοντας μια ιστοσελίδα με καλό σχεδιασμό και πάντα ανανεωμένο περιεχόμενο, δείχνει ότι συμβαδίζετε με τη ροή της τεχνολογίας. Αυτό δημιουργεί σωστή επαγγελματική εικόνα και εμπνέει εμπιστοσύνη στον επισκέπτη του website σας και μελλοντικό πελάτη της επιχείρησής σας. Έχετε παλιό περιεχόμενο; Η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητά και tablet; Είναι responsive το website σας ή μήπως χρειάζεται μια ανακατασκευή; Θα αφήνατε την επιχείρησή σας απεριποίητη και βρώμικη; Γιατί να αφήσετε την ιστοσελίδα της;

5. Μόνιμη διαφήμιση online χωρίς κόστος

Η ιστοσελίδα σας προβάλλει την επιχείρησή σας παγκοσμίως, χωρίς να “κλείνει” ποτέ, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, τα προϊόντα σας ή οι υπηρεσίες σας εμφανίζονται παντού και μπορούν να πωληθούν. Με τη δική σας ιστοσελίδα, σπάτε τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας και αυξάνετε τις πωλήσεις σας. Σας βρίσκουν γρήγορα και εύκολα! Μέσω ενός website, μπορείτε ν’ ανοίξετε την πόρτα της επιχείρησής σας όχι μόνο στη γειτονιά που βρίσκεται αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν δεν έχετε online παρουσία, τότε θα βρουν τις ανταγωνιστικές εταιρίες που διαθέτουν online παρουσία και θα επιλέξουν μία από αυτές. Η πιο αποτελεσματική διαφήμιση με το μικρότερο κόστος.

6. Σωστή προώθηση της επιχείρησής σας που φέρνει κέρδη

Προωθήστε τα νέα προϊόντα, τις νέες υπηρεσίες, τις προσφορές και τις εκδηλώσεις της επιχείρησής σας όπως ακριβώς θέλετε εσείς! Συνδυάζοντας το website σας με άλλες διαφημιστικές ενέργειες πχ. Google Adwords, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας!

7. Πληροφορήστε το κοινό σας… και κερδίστε!

Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό σας προς όφελός σας. Δημιουργήστε ένα blog και μετατρέψτε το σε πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τους επισκέπτες. Δώστε τους το κίνητρο να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα σας και να μετατραπούν σε πελάτες!

Θέλετε ν’ αναλύσουμε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 43 72 43 ή στο [email protected]