Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Νικολαος Καλομοιρης

Χειρουργός - Οδοντίατρος - Οδοντοτεχνίτης

Όταν το να πας στον οδοντίατρο σου φαίνεται παιχνιδάκι, τότε μάλλον ο οδοντίατρος που έχεις είναι ο καλύτερος! Ο Νικόλαος Καλομοίρης, χειρουργός – οδοντίατρος – οδοντοτεχνίτης, στον Πειραιά εγγυάται τη σωστή και ολοκληρωμένη οδοντιατρική σας κάλυψη.

Τα τεχνικά..

Από τεχνική απόψεως ο νέος ιστότοπος του οδοντίατρου, εκτός του ότι δημιουργήθηκε στην καλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων, είναι “εξοπλισμένος” με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση και καλύτερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google!

Τα εργαλεία..

Μονοσέλιδο, responsive και με ωραία χρώματα, το ανανεωμένο website του ιατρού, μας ενημερώνει για τις υπηρεσίες οδοντιατρικής που παρέχει και μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί του! Θα βρείτε επίσης, το σύντομο βιογραφικό του καθώς και τους πολύτιμους και εξειδικευμένους συνεργάτες του.

Αν μέχρι τώρα φοβόσαταν την επίσκεψη στον οδοντίατρο, μία επίσκεψη και μόνο στον Νίκο θα σας πείσει για το αντίθετο! Τώρα βέβαια… ελπίζουμε να αφήσετε κανένα ραντεβού και για εμάς!

Ευχαριστούμε τον Νίκο Καλομοίρη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για δεύτερη φορά αναθέτοντάς μας την ανακατασκευή του ιστότοπου του αλλά και τα υπέροχα χαμόγελα που μας χαρίζει!

Keep smiling! 😀

passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-01
passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-06
passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-05
passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-03
passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-02
passion4design-portfolio-nkalomoiris-odontiatros-04
p4d image

Σας ευχαριστώ πολύ γιατί χωρίς εσάς η επιτακτική ανάγκη δημιουργίας ενός ιστότοπου για το οδοντιατρείο μου δε θα είχε πραγματοποιηθεί τόσο εύκολα και γρήγορα!

Νικόλαος Καλομοίρης
Χειρουργός - Οδοντίατρος - Οδοντοτεχνίτης, Ιατρός

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.