Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

PILINON CERAMICS

Με ενθουσιασμό αναλάβαμε αυτό το τόσο ξεχωριστό project για την εταιρία Pilinon Ceramics. Ένας άνθρωπος γεμάτος ταλέντο, αγάπη και όρεξη για δημιουργία και απίστευτο μεράκι, ο Σπύρος Ντα Σίλβα, μας εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια για την εικόνα της επιχείρησής του.

Ξεκινήσαμε με τη σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας: λογότυπο, business card, επιστολόχαρτο, καρτελάκι thank you για τις συσκευασίες και Facebook cover! Γήινες αποχρώσεις, ένα σχέδιο που παραπέμπει άμεσα στην κεραμική και στη δημιουργία έγιναν το λογότυπο της επιχείρησης.

Ο ιστότοπος που δημιουργήθηκε, ένα όμορφο responsive μονοσέλιδο website, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες προώθησης της επιχείρησης. Παρουσιάζει με σύντομο τρόπο, την ιδέα πίσω από τη δημιουργία της εταιρίας και το μεράκι του δημιουργού, τα προϊόντα που κατασκευάζει χωρισμένα σε κατηγορίες, τα οποία παρουσιάζονται και με όμορφο φωτογραφικό υλικό το οποίο ανανεώνεται συχνά. Τέλος, ακολουθεί μία φόρμα και στοιχεία επικοινωνίας για ευέλικτη επικοινωνία. Ο ιστότοπος μπορεί με ευκολία να αναβαθμιστεί και να εμπλουτιστεί στο μέλλον με περισσότερες σελίδες και υλικό.

Φυσικά, η συνεργασία μας συνεχίζεται αφού έχουμε αναλάβει τη διαχείριση των Social Media της Pilinon. Ευχαριστούμε θερμά τον Σπύρο για όλη την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε σε μία μακροχρόνια συνεργασία που θα αναδείξει τα μοναδικά, χειροποίητα, κεραμικά έργα τέχνης που δημιουργεί και μας έχουν καταπλήξει.

 

Pilinon-Desktop-Website-Passion4Design
Pilinon-Ceramics-P4D
Pilinon-Cards-P4D-Branding
Pilinon-Logo-Branding-P4D
Pilinon-Website-Ipad-Passion4Design
Pilinon-Ceramics-P4D-2
Pilinon-Mobile-Website-Passion4Design
Pilinon-Letterhead-Passion4Design-Branding
Pilinon-Cards-P4D-Branding-2
Pilinon-Thank-You-Card-P4D-Branding
pilinon-testimonials

Εξαιρετική ομάδα πάντα πρόθυμοι να σου προτείνουν νέες ιδέες! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και γι’ αυτό και θα συνεχίσω μαζί τους και για τα μελλοντικά σχέδιά μου!

Σπυρίδων Ντα Σίλβα
Owner, Pilinon Ceramics

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.