Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

TANDARTSPRAKTIJK NEERHAREN

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας για το οδοντιατρείο Tandartspraktijk Neerharen

Με μεγάλο ενθουσιασμό, κατασκευάσαμε την εταιρική ιστοσελίδα για το ολοκαίνουργιο οδοντιατρείο «Τandartspraktijk Neerharen» στο Βέλγιο, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Αλαμπάση! Ο ίδιος και η ομάδα του έχουν ως κύριο μέλημα και όραμα να παρέχουν την βέλτιστη οδοντιατρική φροντίδα με ευχάριστο και επαγγελματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, όσον αφορά το web design. Το responsive εικαστικό που διαθέτει, επιτρέπει την άψογη προσαρμογή σε κάθε οθόνη (smartphone, tablet, laptop και desktop). Επίσης, χρησιμοποιείται το απαραίτητο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες ασφαλή περιήγηση. Ακόμη, έχει βελτιστοποιηθεί το SEO για την υψηλότερη κατάταξη της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης καθώς και η ταχύτητα φόρτωσής της.

Ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους επισκέπτες που θα θελήσουν να κλείσουν ραντεβού στο ιατρείο. Στις σελίδες του ιστότοπου αναλύονται διεξοδικά η φιλοσοφία, το όραμα του οδοντιατρείου και οι υπηρεσίες που προσφέρονται. Όπως θα δείτε, το Τandartspraktijk Neerharen έχει ήδη αποκομίσει τις καλύτερες κριτικές!

Ευχαριστούμε πολύ τον Κωνσταντίνο Αλαμπάση και την αγαπητή συζυγό του Λευκοθέα Καρταλίδου, για την εμπιστοσύνη και την υπέροχη συνεργασία και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του στον τομέα της οδοντιατρικής και καλή αρχή στο νέο του εγχείρημα!

passion4design-portfolio-tandartspraktijkneerharen-ipad-2
p4d-web-agency-tandartspraktijkneerharen-6
p4d-web-agency-tandartspraktijkneerharen-5
passion4design-portfolio-tandartspraktijkneerharen-phone
passion4design-portfolio-tandartspraktijkneerharen-imac
passion4design-portfolio-tandartspraktijkneerharen-entrance
testimonial-tandar

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το πάθος τους. Η ιστοσελίδα μου κατασκευάστηκε γρήγορα, είναι αισθητικά άψογη, λειτουργεί τέλεια και η υποστήριξη ξεπερνάει κάθε προσδοκία μου. Ίσως να σας δημιουργήσουν κι ένα μικρό πρόβλημα: το πρώτο που κάνει κάποιος όταν επισκεφθεί το site σας είναι να ψάχνει “ποιός το έφτιαξε”, αυτό συμβαίνει σ’ εμένα ? Αλλά το αξίζουν.

Κωνσταντίνος Αλαμπάσης
Owner, Tandartspraktijk Neerharen

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

<p style=”text-align: center;”>

Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM
</p>

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.