Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

PITSELAS HOME

E-shop για την εταιρεία Pitselas Home - Λευκά είδη & είδη διακόσμησης

Μία συνεργασία που ξεκινά από το 2014 και βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αλληλοεκτίμηση, καθώς και στο ίδιο πάθος που έχουμε για εξέλιξη. Ξεκινώντας, υλοποιήσαμε έναν εταιρικό ιστότοπο που περιείχε και κατάλογο προϊόντων και στην συνέχεια τις τάσεις της αγορας και τις απαιτήσεις του κοινού το μετατρέψαμε σε eshop.

Η επιχείρηση «Pitselas Home» δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών και της διακόσμησης από το 1955. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέρει μεγάλη ποικιλία λευκών ειδών, υφασμάτων και διακοσμητικών για να εξοπλίσει κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Με μεγάλη μας χαρά, δημιουργήσαμε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του web design. Ο σχεδιασμός του eshop βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτει responsive εικαστικό για την άριστη προσαρμογή σε κάθε οθόνη όπως smartphone, tablet, laptop και desktop. Επίσης, προσφέρει ασφαλή περιήγηση στους επισκέπτες με τη χρήση του πιστοποιητικού ασφαλείας SSL. Επιπλέον, έχει βελτιστοποιηθεί το SEO (Search Engine Optimization) για τις μηχανές αναζήτησης καθώς και η ταχύτητα του ιστότοπου για γρήγορη φόρτωση κάθε σελίδας.

Η σχεδίαση του eshop έχει υλοποιηθεί με βάση την ευκολία στην πλοήγηση από τους χρήστες, κατευθύνοντάς τους χωρίς περιττά κλικ στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σκοπός είναι η αύξηση της μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων και των κατηγοριών που μπορούν να προστεθούν έτσι ώστε να μην περιορίζεται η εξέλιξη της επιχειρησης. Έχει προστεθεί φόρμα συλλογής email για τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας (Newsletter) καθώς και μηχανισμός δημιουργίας και εφαρμογής κωδικών εκπτώσεων και προσφορών. Τέλος, έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση με Google Analytics και Google Search Console για την παρακολούθηση των στατιστικών.

Η διαδικασία καταχώρησης των προϊόντων καθώς επίσης και η ανανέωση του περιεχομένου των υπόλοιπων σελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλοποιημένες και γίνονται με ευκολία χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες τεχνολογικές γνώσεις.

Φυσικά, η συνεργασία μας συνεχίζεται αφού έχουμε αναλάβει τη διαχείριση και προώθηση των κοινωνικών δικτύων (Social Media) της επιχείρησης. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Κώστα Πιτσελά για την άψογη συνεργασία και του ευχόμαστε καλές πωλήσεις!

passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-5
passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-11
passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-10
passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-7
passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-2
passion4design-web-design-agency-pitselas-home-mockup-9
p4d-web-agency-pitselas-logo

Η Passion4Design κατάφερε να αναδείξει με έναν τρόπο μοναδικό την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του εμπορείου (λευκά είδη κ.α.).

Ήταν κοντά μας σε κάθε κάλεσμά μας, σε κάθε άγχος και ανησυχία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα… ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε φανταστεί!

Οι πελάτες μας πλέον με τη βοήθεια της ομάδας της Passion4Design, μπορούν και διαδικτυακά να γνωρίσουν τα ποικίλα προϊόντα μας και να επικοινωνήσουν άμεσα με εμάς!

Eυχαριστούμε για όλα!

Κώστας Πιτσελάς
Ιδιοκτήτης, Pitselas Home

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.