Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Ζουμ στο Instagram

Το Instagram δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν ζουμ στις φωτογραφίες

Μπορεί να χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια μέχρι να γίνει, αλλά το ζουμ στο Instagram είναι πια γεγονός. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να ζουμάρουν στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν με ένα απλό “τσίμπημα” των δακτύλων -όπως περίπου γίνεται και στο Facebook.

“Τους τελευταίους έξι μήνες, έχετε δει διάφορα συναρπαστικά πράγματα να συμβαίνουν στο Instagram, από νέο εικονίδιο μέχρι μακρύτερης διάρκειας βίντεο, ακόμη και έναν καινούργιο τρόπο να μοιράζεστε τις καθημερινές σας στιγμές μέσω του Instagram Stories” έγραψε η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση στο Instagram. “Και καθώς αλλάζουν πράγματα, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην βελτίωση των βασικών σημείων του Instagram” σημειώνεται.

Μέχρι στιγμής το νέο τεχνικό χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε όλους του χρήστες iOS και σε μερικούς από τους χρήστες Android, κάτι που θα λυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σε λίγο καιρό επίσης εκτός από τις φωτογραφίες, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ζουμ και στα βίντεο, στα προφίλ άλλων χρηστών και σε όσα εμφανίζονται στην Αναζήτηση (Explore).

Πηγή: www.lifo.gr

Related Posts