Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Οφέλη δημιουργίας ιατρικού website

Οι ιατροί που διατηρούν ένα σύγχρονο website μπορούν να προβληθούν σε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσουν το πελατολόγιό τους!

5 λόγοι για την κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας

Οι περισσότεροι ιατροί γνωρίζουν ότι η παρουσία τους στο διαδίκτυο είναι κάτι που επιβάλλεται! Το πιο σημαντικό όμως είναι να αντιληφθούν ότι η επαγγελματική –προσωπική ιστοσελίδα τους είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Δημιουργώντας τον κατάλληλο ιατρικό ιστότοπο δημιουργείται μία σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς.

1. Προσελκύστε νέους ασθενείς

Ένας ιατρός που διαθέτει μια προσεγμένη ιστοσελίδα μπορεί ευκολότερα να προσελκύσει νέους ασθενείς και να αυξήσει το πελατολόγιό του. Όπως είναι πλέον γνωστό το μεγαλύτερο ποσοστό των μελλοντικών ασθενών, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο – στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο! Από εκεί συγκεντρώνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να επιλέξουν τον γιατρό που θέλουν να επισκεφθούν. Σκεφτείτε ότι αν δεν βρουν εσάς θα βρουν κάποιον άλλο συνάδελφό σας!

2. Κύρος, αξιοπιστία & branding για το ιατρείο σας

Ο πιο εύκολος και πλέον διαδεδομένος τρόπος για να εντοπίσουμε έναν ιατρό είναι  μέσω διαδικτύου. Έχοντας μια ιστοσελίδα με καλό σχεδιασμό και πάντα ανανεωμένο περιεχόμενο, δείχνει ότι συμβαδίζετε με τη ροή της τεχνολογίας. Αυτό δημιουργεί σωστή επαγγελματική εικόνα και εμπνέει εμπιστοσύνη στον πιθανό ασθενή σας. Έχετε παλιό περιεχόμενο; Η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητά και tablet; Είναι responsive το website σας ή μήπως χρειάζεται μια ανακατασκευή; Θα αφήνατε το ιατρείο σας απεριποίητο και βρώμικο; Γιατί να αφήσετε την ιστοσελίδα του;

3. Δημιουργήστε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς σας

Σε αντίθεση με καταχωρήσεις σε άλλα website που σας δίνουν συγκεκριμένες δυνατότητες προβολής, στο δικό σας website μπορείτε να προβάλλετε σωστά και με τον τρόπο που εσείς ονειρεύεστε το βιογραφικό σας, το ιατρείο σας, τις υπηρεσίες σας, τους στόχους σας σαν γιατρός και όποιο άλλο υλικό εσείς επιθυμείτε. Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να σας γνωρίσουν και να αισθανθούν άνετα μαζί σας πριν κλείσουν ραντεβού και σας συναντήσουν.

4. Πληροφορήστε τους ασθενείς σας… και κερδίστε!

Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό σας προς όφελός σας. Δημιουργήστε ένα blog και μετατρέψτε το σε πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τους ασθενείς. Οι χρήστες του διαδικτύου πολύ συχνά αναζητούν πληροφορίες για διάφορα ιατρικά θέματα. Δώστε τους το κίνητρο να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα σας, να σας εμπιστευτούν και να σας επισκεφτούν την στιγμή που θα σας χρειαστούν!

5. Βοηθήστε το ιατρείο σας ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικότερα

Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό σας για να δώσετε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και να κερδίσετε τον χρόνο που θα αφιερώνατε στο τηλέφωνο εξηγώντας απλά πράγματα! Ένα ιατρικό website μπορεί να διευκολύνει τους ασθενείς να επικοινωνήσουν με το ιατρείο σας για ζητήματα που δεν επείγουν και μπορούν να απαντηθούν μέσα από την ιστοσελίδα ή μέσω email. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στους ασθενείς που βρίσκονται στο ιατρείο σας χωρίς όμως να χάσετε την ευκαιρία να παρέχετε πληροφορίες σε πιθανούς μελλοντικούς ασθενείς.

Θέλετε ν’ αναλύσουμε τις ανάγκες του δικού σας ιατρείου και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 43 72 43 ή στο [email protected]