Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Πως ανεβάζω video στο YouTube

Video Tutorial

Ανεβάστε τα δικά σας video στο youtube γρήγορα και εύκολα!

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα ακόμη video tutorial προκειμένου να παρακολουθήσετε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας video στο YouTube!

Η δημιουργία ενός video είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς πελάτες σας. Πολλές εταιρίες έχουν καταφέρει να προωθήσουν τα προϊόντα τους αξιοποιώντας αυτή τη μέθοδο επικοινωνίας. Όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν στο YouTube προκειμένου να εντοπίσουν αυτό που τους ενδιαφέρει.

Το YouTube σε αριθμούς

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες

  • Το YouTube έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, σχεδόν το ένα τρίτο όλων των χρηστών στο διαδίκτυο, ενώ κάθε μέρα καταγράφονται δισεκατομμύρια ώρες παρακολούθησης βίντεο, οδηγώντας σε δισεκατομμύρια προβολές.
  • Το YouTube συνολικά, αλλά και μόνο η εφαρμογή YouTube για κινητές συσκευές, προσελκύει περισσότερους χρήστες ηλικίας 18-34 και 18-49 ετών από οποιοδήποτε άλλο καλωδιακό δίκτυο στις ΗΠΑ.
  • Πάνω από τις μισές προβολές στο YouTube προέρχονται από κινητές συσκευές.
  • Το YouTube έχει κυκλοφορήσει τοπικές εκδόσεις σε περισσότερες από 88 χώρες.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube σε συνολικά 76 διαφορετικές γλώσσες (που καλύπτουν το 95% του πληθυσμού στο διαδίκτυο).

Πηγή: YouTube.com