Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Νέα TLDs!

Νέα gTLD θα είναι διαθέσιμα συνεχώς, ταξινομημένα κατά θέματα. Θα μπορούμε πλέον να επιλέξουμε μαζί σας, ένα πιο ελκυστικό, ευκολομνημόνευτο και "πιασάρικο" domain name που θα ταιριάζει καλύτερα με τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ή της επιχείρησή σας. Έτσι, οι πελάτες σας πάρα πολύ θα είναι σε θέση να σας βρουν πιο εύκολα!

 Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τη δημιουργία ενός νέου δικτυακού τόπου είναι η επιλογή του ονόματος του site (domain name).

Τα domain name, είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα, πρέπει να είναι μοναδικά!

Με την αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, τα περισσότερα από τα καλά domain name (δηλαδή τα σύντομα, τα πιασάρικα και αυτά που είναι εύκολο να συγκρατήσουμε στη μνήμη μας) έχουν ήδη καταχυρωθεί και είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε μεγάλα και δύσκολα domain..
Τον Ιούνιο του 2011, η ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση όλων των καταλήξεων (TLDs – Top Level Domains), αποφάσισε να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των TLDs, αλλάζοντας έτσι το Internet για πάντα!
Από δω και στο εξής, ο αριθμός των διαθέσιμων domain name θα αυξηθεί σημαντικά! Νέα gTLD θα είναι διαθέσιμα συνεχώς, ταξινομημένα κατά θέματα. Θα μπορούμε πλέον να επιλέξουμε μαζί σας, ένα πιο ελκυστικό, ευκολομνημόνευτο και “πιασάρικο” domain name που θα ταιριάζει καλύτερα με τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου ή της επιχείρησή σας. Έτσι, οι πελάτες σας πάρα πολύ θα είναι σε θέση να σας βρουν πιο εύκολα!

Νέες καταλήξεις όπως είναι το .life, .tennis, .cafe, .photography και τόσα άλλα που αναμένεται να διατεθούν σύντομα θα δώσουν στους ιδιώτες και στις επιχειρήσεις μια νέα πνοή στη δημιουργικότητά τους!

Σας παραθέτουμε μερικές από τις καταλήξεις που κυκλοφορούν ήδη:

.accountants
.actor
.apartments
.bar
.beer
.bike
.bio
.business
.casino
.catering
.church
.city
.cleaning
.clinic
.clothing
.club
.coach
.coffee
.cooking
.cool
.dance
.dating
.delivery

.dentist
.design
.events
.fashion
.fish
.fitness
.football
.flowers
.gallery
.garden
.gift
.graphics
.guide
.guitars
.healthcare
.help
.holiday
.hosting
.insure
.international
.kitchen
.life
.luxury

.marketing
.menu
.navy
.photography
.photos
.pizza
.press
.property
.recipes
.red
.rentals
.rest
.restaurant
.reviews
.rocks
.sale
.school
.shoes
.services
.sexy
.singles
.social
.software

.solar
.space
.style
.surf
.surgery
.systems
.tattoo
.technology
.tennis
.tips
.today
.town
.toys
.trade
.university
.vacations
.video
.villas
.webcam
.wedding
.wiki
.yoga
.zone

Related Posts