Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

"Ψηφιακές εκτυπώσεις στον Πειραιά"

Το “Φοιτητικό” βρίσκεται στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης 15 χρόνια! Η γνώση και εμπειρία του προσωπικού μπορούν να εγγυηθούν την άριστη ποιότητα. Η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι μόνο δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά τους, που θα τους μετατρέψουν σε πολύτιμους και παντοτινούς σας συνεργάτες. Η κοντινή του θέση κοντά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά τους καθιστά δεξί χέρι για όλους τους φοιτητές και καθηγητές.

Τα τεχνικά..

Από τεχνικής απόψεως ο ιστότοπος υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του web design, βασισμένος σε σύγχρονες τεχνολογίες και responsive εικαστικό έτσι ώστε να εμφανίζεται άψογα σε κάθε οθόνη (smartphone, tablet, laptop, desktop)! Επίσης, χρησιμοποιείται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση και εξασφαλίζοντας στον ιστότοπο υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Τα συστατικά… της επιτυχίας

Ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος και προσφέρει σε κάθε επισκέπτη του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τυπογραφείο και τις ψηφιακές εκτυπώσεις. Βρείτε στο website τον αναλυτικό κατάλογο των υπηρεσιών που σας παρέχει το Φοιτητικό καθώς επίσης και μερικά από τα δείγματα της δουλειάς τους. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ενότητα “Συχνές ερωτήσεις” για απορίες που μπορεί να έχετε ή να επικοινωνήσετε άμεσα με το προσωπικό για οτιδήποτε σας απασχολεί. Επισκεφτείτε την σελίδα “Μας Εμπιστεύονται” και δείτε μερικές από τις συνεργασίες του καταστήματος που αποτελούν την καλύτερη διαφήμισης της δουλειάς τους!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γλυκύτατη Δήμητρα και τον  χαμογελαστό Δημήτρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθούμε καλές δουλειές!

HTTPS://CENTERCOPY.GR

passion4design-portfolio-centercopy-3
passion4design-portfolio-center-copy-7
passion4design-portfolio-centercopy-004
passion4design-portfolio-centercopy-ipad-iphone-3
passion4design-portfolio-center-copy-9
passion4design-portfolio-center-copy-8
center-copy-peiraias-logo-2

Φοβερή συνεργασία με χαμόγελο και ποτέ γκρίνια και αγανάκτηση για την καθυστέρηση που τους προκάλεσα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δήμητρα Μπένου
Ιδιοκτήτρια, Φοιτητικό - Copy Center

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.