Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

ΔΕΡΜΑΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Εταιρικό Website για την εταιρία Δερμάνης - Επεξεργασία χάρτου & Συσκευασίες

Μια εταιρεία, όπως η Κ. Δερμάνης Α.Β.Ε.Ε. που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της συσκευασίας, δεν θα μπορούσε παρά να έχει την απόλυτη εταιρική ιστοσελίδα! Αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ψητοπωλεία, fast food, εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, super market και πολλές ακόμα επιχειρήσεις βρίσκουν λύσεις, μέσα από την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων τους.

Τα τεχνικά..

Από τεχνική απόψεως ο νέος ιστότοπος της εταιρίας Δερμάνη, εκτός του ότι δημιουργήθηκε στην καλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων, είναι Responsive. Εμφανίζεται δηλαδή άψογα σε κάθε οθόνη, είτε πρόκειται για την οθόνη ενός desktop, laptop ή mobile! Επίσης, είναι “εξοπλισμένος” με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν εταιρικά email για όλο το προσωπικό της εταιρίας και σχεδιάστηκαν οι αντίστοιχες ηλεκτρονικές υπογραφές για τα email τους. Στον ιστότοπο έχει προστεθεί φόρμα συλλογής email για μελλοντικές καμπάνιες της εταιρίας (Newsletter). Ακόμα, δημιουργήσαμε ένα video-slideshow με όλα τα προϊόντα της εταιρίας για μια δυναμική παρουσία στο YouTube. Τέλος, σχεδιάσαμε τον εταιρικό φάκελο A4 της εταιρίας!

Η “συσκευασία”.. της επιτυχίας!

Ο ιστότοπος, απόλυτα ενημερωμένος, προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρία Δερμάνης, όπως: το προφίλ της εταιρίας, τις υπηρεσίες που παρέχονται και τα εταιρικά νέα της. Θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως οι τρόποι αποστολής και τα πιστοποιητικά καταλληλότητας καθώς και λίγα λόγια για το περιβάλλον! Το σημαντικότερο κομμάτι του ιστότοπου είναι η αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων, η οποία γίνεται με τη χρήση πολύ καλού φωτογραφικού υλικού καθώς και πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών. Η σχεδίαση της δομής του ιστότοπου βοηθά τους επιχειρηματίες συγκεκριμένων κλάδων να βρουν γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που χρειάζονται στην ενότητα Εξυπηρετούμε! Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία με την εταιρία παρουσιάζοντας τα στοιχεία επικοινωνίας, φόρμα αποστολής email αλλά και συνδέσμους προς τα social media της εταιρίας. Η ιστοσελίδα της εταιρίας έχει κατασκευαστεί σε 2 διαφορετικές γλώσσες!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την γλυκιά μας Σάντυ και την πανέμορφη οικογένεια του Κ. Δερμάνη, για την άψογη συνεργασία μας και να τους ευχηθούμε καλές πωλήσεις!!!

dermanis-portfolio-iMac-small
dermanis-portfolio-karameloxarta
dermanis-kordeles
dermanis-portfolio-ipad-small
dermanis-portfolio-iphone-small
dermanis-portfolio-suskeasies
dermanis

Άψογος επαγγελματισμός, φρέσκες ιδέες, προτοτυπες λύσεις και χαμόγελο που σε εμπνέει!!! Ειναι λίγα ολα αυτα μπροστά σε εκείνα που προσφέρει η Passion4Design. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για μια συνεργασία που θα μείνει αξέχαστη!!! Τα καλύτερα παιδια με σεβασμό και θετική αύρα!!! Τιμή μου που συνεργαστήκαμε!!

Σάντυ Δερμάνη
Manager, Ιδιοκτήτρια

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.