Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Lucky Homes Oia Santorini

Τρία πανέμορφα και φιλόξενα σπίτια στην καρδιά της Οίας

Τα Lucky Homes Oia είναι τρία πανέμορφα και άνετα παραδοσιακά σπίτια που βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά της Οίας με θέα στο Αιγαίο και στην εκπληκτική Καλντέρα. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους τα καθιστά πραγματικά μοναδικά! Όσο για τους οικοδεσπότες… απίστευτα φιλόξενοι και υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους καλεσμένους! Επιλέξτε τα για την διαμονή σας στην Σαντορίνη και δεν θα χάσετε! 🙂

Τα τεχνικά..

Από τεχνικής απόψεως ο νέος ανανεωμένος ιστότοπος των Lucky Homes υλοποιήθηκε βασισμένος σε σύγχρονες τεχνολογίες και responsive σχεδιασμό έτσι ώστε να  εμφανίζεται άψογα σε κάθε οθόνη, είτε πρόκειται για την οθόνη ενός desktop, laptop ή mobile! Επίσης, χρησιμοποιείται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση και εξασφαλίζοντας στον ιστότοπο υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, το website δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν άμεσα την κράτησή τους μέσω του συστήματος κρατήσεων της Web Hotelier. Η δημιουργία της ενότητας του blog ήταν μία επιλογή των ιδιοκτητών προκειμένου να κρατούν τους επισκέπτες του ιστότοπού τους ενημερωμένους για τα πιο σημαντικά events της Σαντορίνης!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Κωνσταντίνα Καραγεώργη για την άψογη συνεργασία μας και της ευχόμαστε ολόψυχα πολλές & καλές κρατήσεις!

HTTPS://LUCKYHOMES-OIA.COM

passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-01
passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-06
passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-08
passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-02
passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-04
passion4design-portfolio-lucky-homes-oia-santorini-05
test

Πολύ ταλέντο και ευγένεια ψυχής, λαμπερά μάτια που ακόμη  βλέπουν  και ανοικτά αυτιά που ακόμη  ακούν, φρέσκα μυαλά που παράγουν, με  σεμνότητα και  υπομονή,  με μεθοδικότητα και συνέπεια, τιμές που δεν πετούν στα ουράνια αλλά και δεν ευτελίζουν τον κόπο και την ποιότητα του παραγόμενου  έργου. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνεργασία;

Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά με την Passion4Design, αλλά κάθε επαφή μαζί τους κέρδιζε την εμπιστοσύνη μας, βήμα-βήμα. Chapeau κορίτσια!  Αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Σπάνιο πράγμα.

Πετρόπουλος Κυριάκος, Κωνσταντίνα Καραγεώργη
Βουρβούλος, Σαντορίνη, Για τα Old Vourvoulos Houses

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.