Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

MICHAEL KOUVALIS

WEDDING PHOTOGRAPHY SANTORINI

Η Σαντορίνη αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας! Η εκπληκτική θέα, τα λευκά σπίτια, οι παραδοσιακές εκκλησίες, τα κρυστάλλινα νερά και τα γραφικά ηλιοβασιλέματα αποτελούν το ωραιότερο σκηνικό για μοναδικές φωτογραφίες γάμου. Ο φωτογράφος Μιχάλης Κούβαλης με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα καταγράψει με τον φωτογραφικό του φακό τις υπέροχες αυτές αναμνήσεις από τον γάμο σας!

Τα τεχνικά..

Από τεχνική απόψεως ο νέος ιστότοπος του Μιχάλη, αποτελεί ένα website απόλυτα σύμφωνο με τις τελευταίες τάσεις του web design. Μία responsive ιστοσελίδα “εξοπλισμένη” με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση! Κατοχυρώθηκε ένα νέο και πρωτότυπο domain, με κατάληξη .photography το οποίο είναι ιδανικό για τον συγκεκριμένο τομέα και φυσικά ευκολομνημόνευτο!

Τα συστατικά… της επιτυχίας

Ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος προσφέροντας στους επισκεπτες του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον φωτογράφο, όπως: το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες που παρέχει, ένα ολοκληρωμένο portfolio καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη για την υπέροχη συνεργασία μας και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!!

HTTPS://KOUVALIS.PHOTOGRAPHY

passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-01
passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-06
passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-04
passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-02
passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-03
passion4design-michael-kouvalis-wedding-photography-santorini-05
test

Πολύ ταλέντο και ευγένεια ψυχής, λαμπερά μάτια που ακόμη  βλέπουν  και ανοικτά αυτιά που ακόμη  ακούν, φρέσκα μυαλά που παράγουν, με  σεμνότητα και  υπομονή,  με μεθοδικότητα και συνέπεια, τιμές που δεν πετούν στα ουράνια αλλά και δεν ευτελίζουν τον κόπο και την ποιότητα του παραγόμενου  έργου. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνεργασία;

Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά με την Passion4Design, αλλά κάθε επαφή μαζί τους κέρδιζε την εμπιστοσύνη μας, βήμα-βήμα. Chapeau κορίτσια!  Αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Σπάνιο πράγμα.

Πετρόπουλος Κυριάκος, Κωνσταντίνα Καραγεώργη
Βουρβούλος, Σαντορίνη, Για τα Old Vourvoulos Houses

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.