Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Thiro Villas Santorini

a complex of two independent villas

Το Thiro Villas Santorini αποτελείται από δύο υπέροχες ανεξάρτητες βίλες στο αγαπημένο μας νησί της Σαντορίνης. Βρίσκονται σε μια εξαιρετικά γραφική και ήσυχη γειτονιά μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από την κετρική πλατεία των Φηρών!

Αν και ανακαινίστηκαν το 2016 και εξοπλίστηκαν με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, οι βίλες THIRO διατηρούν την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Συνεπώς, συνδυάζουν την παράδοση του ελληνικού νησιού με μια προσιτή πολυτέλεια.

Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την διαμονή σας στην Σαντορίνη! 🙂

Τα τεχνικά..

Από τεχνικής απόψεως ο νέος ιστότοπος του Thiro Vilas Santorini υλοποιήθηκε βασισμένος σε σύγχρονες τεχνολογίες και φυσικά responsive σχεδιασμό έτσι ώστε να εμφανίζεται άψογα σε κάθε οθόνη. Αν επισκεφθείτε τον ιστότοπο είτε από desktop, laptop ή mobile το αποτέλεσμα θα είναι προσεγμένο ως προς την εμφάνιση και απόλυτα λειτουργικό όσον αφορά την περιήγηση στον ιστότοπο! Χρησιμοποιείται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση και εξασφαλίζοντας στον ιστότοπο υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργήσαμε το κομψό και ιδιαιτερο λογότυπο του καταλύματος όπως απαιτείται να έχει κάθε επιχείρηση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ. Βάβουρα Μαρία και τον σύζυγό της κ. Κελεμένδρη Αντώνιο για την άψογη συνεργασία μας! Ευχόμαστε ολόψυχα πολλές & καλές κρατήσεις!

HTTPS://THIROSANTORINI.COM

passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-02
passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-06
passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-05
passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-01
passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-03
passion4design-portfolio-thiro-villas-santorini-04
test

Πολύ ταλέντο και ευγένεια ψυχής, λαμπερά μάτια που ακόμη  βλέπουν  και ανοικτά αυτιά που ακόμη  ακούν, φρέσκα μυαλά που παράγουν, με  σεμνότητα και  υπομονή,  με μεθοδικότητα και συνέπεια, τιμές που δεν πετούν στα ουράνια αλλά και δεν ευτελίζουν τον κόπο και την ποιότητα του παραγόμενου  έργου. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνεργασία;

Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά με την Passion4Design, αλλά κάθε επαφή μαζί τους κέρδιζε την εμπιστοσύνη μας, βήμα-βήμα. Chapeau κορίτσια!  Αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Σπάνιο πράγμα.

Πετρόπουλος Κυριάκος, Κωνσταντίνα Καραγεώργη
Βουρβούλος, Σαντορίνη, Για τα Old Vourvoulos Houses

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.