Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Onar Restaurant

Κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου Onar Restaurant στη Σαντορίνη

Ένα φανταστικό εστιατόριο με προνομιακή θέση στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης, αξίζει ένα εξαιρετικό Responsive Restaurant Website! Το Onar Restaurant ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες εστιατόρια του νησιού για το σύγχρονο και εκλεπτυσμένο μενού, την μαγευτική θέα και την φιλική ατμόσφαιρα! Όταν επισκεφτείτε την μία και μοναδική Σαντορίνη επιβάλλεται να απολαύσετε το γεύμα σας στο Onar με θέα την μαγευτική Καλντέρα!

Τα τεχνικά..

Από τεχνική απόψεως ο νέος ιστότοπος του Onar, εκτός του ότι δημιουργήθηκε στην καλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων, είναι “εξοπλισμένος” με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL που πλέον θεωρείται απαραίτητο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ασφαλή περιήγηση! Επίσης, κατοχυρώσαμε ένα νέο και πρωτότυπο domain, με κατάληξη .restaurant κατάλληλο για εστιατόρια και ευκολομνημόνευτο!

Τα συστατικά.. της επιτυχίας!

Ο ιστότοπος απόλυτα ενημερωμένος, προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το εστιατόριο, όπως: το αναλυτικό μενού φαγητού, ποτών και εξαιρετικής ποικιλίας κρασιών. Λίγα λόγια για το εστιατόριο, τους χώρους του, τις υπηρεσίες που παρέχει καθώς και το προσωπικό του. Επιπλέον, παρέχονται πληροφορίες για το νησί, τα τοπικά προϊόντα, νέα και εκδηλώσεις. Ακόμα, δίνει τη δυνατότητα κράτησης τραπεζιού μέσω συμπλήρωσης μίας απλής φόρμας! Η ιστοσελίδα του εστιατορίου έχει κατασκευαστεί σε 3 διαφορετικές γλώσσες!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Νίκη, τον Αρτέμη και την πανέμορφη οικογένειά τους για την όμορφη συνεργασία μας και να τους ευχηθούμε καλή σεζόν!!!

passion4design-onar-restaurant-portfolio-02
passion4design-onar-restaurant-portfolio-06
passion4design-onar-restaurant-portfolio-05
passion4design-onar-restaurant-portfolio-01
passion4design-onar-restaurant-portfolio-03
passion4design-onar-restaurant-portfolio-04
onar

Πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες από μια εξαιρετική ομάδα που την χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και η άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας. Το κυριότερο: πάντα δίπλα μας με άμεση επίλυση των δυσκολιών ακόμη και σε επίπεδο που δεν ήταν δική τους δουλειά. Μια ευχάριστη εμπειρία η όλη διαδικασία έως να ολοκληρωθεί το επαγγελματικό μας site δίχως άγχος διότι τα κορίτσια έκαναν όλη την δύσκολη δουλειά με συνέπεια και κέφι. Να είστε καλά πάντα καλές και επιτυχημένες δουλειές!!!

Νίκη Πελεκάνου
Ιδιοκτήτρια, Onar Restaurant

STAY UPDATED ON OUR NEW PROJECTS!

FOLLOW US

Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM

SOMETHING IN MIND?

Ας δουλέψουμε μαζί το project σας.