Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Γιατί ένα ξενοδοχείο χρειάζεται ιστοσελίδα;

Κάθε ξενοδοχείο οφείλει να έχει ιστοσελίδα! Σας αναλύουμε τους 7 λόγουςπου το πιστεύουμε με πάθος.

Το ξενοδοχείο σας αξίζει την καλύτερη παρουσίαση

Στις μέρες μας, κάθε επιχείρηση επιβάλλεται να έχει μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Κάθε επιχείρηση έχει μόνο θετικά να μετράει από τη δημιουργία ενός website πόσο μάλλον, τα ξενοδοχεία! Τα ξενοδοχεία που διατηρούν ένα σύγχρονο website, όχι μόνο μπορούν να προβληθούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία για τους υπάρχοντες αλλά και για τους μελλοντικούς επισκέπτες τους.
Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, με τους αμέτρητους παραδεισένιους προορισμούς και τον ολοένα και αυξανόμενο κλάδο του τουρισμού μοναδικό πυλώνα της οικονομίας μας, κάθε ξενοδοχείο οφείλει να έχει μια ιστοσελίδα. Παρακάτω σας αναλύουμε τους 7 λόγους που το πιστεύουμε με πάθος (αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμη περισσότερους).

1. Μια σύγχρονη επιχείρηση διαθέτει μια σύγχρονη και πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα!

Η εικόνα μιας επιτυχημένης σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας δεν νοείται χωρίς μια ιστοσελίδα. Όλοι οι μελλοντικοί επισκέπτες σας, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο – στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, στο ταξίδι! Μια ιστοσελίδα προβολής του ξενοδοχείου σας, θα σας κάνει ευρύτερα γνωστούς, θα τραβήξει την προσοχή και θα αυξήσει τους επισκέπτες σας και μάλιστα… παγκοσμίως!!!

2. Απευθείας κρατήσεις

«Έχω το ξενοδοχείο μου καταχωρημένο σε third party websites που μου φέρνει κρατήσεις και το διαφημίζει. Δεν αρκεί;» Τέτοια websites είναι χρήσιμα και σίγουρα θα βοηθήσουν το ξενοδοχείο σας να γεμίσει. Όμως θα πρέπει να είναι «συμπληρωματικά» και αυτό γιατί δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν μία κράτηση απευθείας από το website σας έχετε και εσείς και οι πελάτες σας μεγαλύτερο κέρδος!

3. Σωστή παρουσίαση του καταλύματος σας όπως την θέλετε

Σε αντίθεση με καταχωρήσεις σε άλλα website που σας δίνουν συγκεκριμένες δυνατότητες προβολής, στο δικό σας website μπορείτε να προβάλλετε σωστά και με τον τρόπο που εσείς ονειρεύεστε το ξενοδοχείο σας, βάζοντας το υλικό που διαθέτετε χωρίς περιορισμούς. Πού βρίσκεται το κατάλυμα, πληροφορίες για την περιοχή, αναλυτική παρουσίαση των δωματίων και των παροχών του, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες και προσφορές. Ακόμα, κάτι πολύ σημαντικότερο: μπορείτε να το ανανεώνετε όποτε εσείς επιθυμείτε κρατώντας τη «βιτρίνα» σας ολοκαίνουργια!

4. Κύρος, αξιοπιστία & branding για το ξενοδοχείο σας

Κάθε πιθανός επισκέπτης σας πριν αποφασίσει σε ποιο κατάλυμα θα κάνει τις διακοπές του, ερευνά την αγορά. Ο πιο εύκολος και πλέον διαδεδομένος τρόπος, είναι η έρευνα μέσω διαδικτύου. Έχοντας μια ιστοσελίδα με καλό σχεδιασμό και πάντα ανανεωμένο περιεχόμενο, δείχνει ότι συμβαδίζετε με τη ροή της τεχνολογίας. Αυτό δημιουργεί σωστή επαγγελματική εικόνα και εμπνέει εμπιστοσύνη στον επισκέπτη του website σας και μελλοντικό επισκέπτη του ξενοδοχείου σας. Έχετε παλιό περιεχόμενο; Η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητά και tablet; Είναι responsive το website σας ή μήπως χρειάζεται μια ανακατασκευή; Θα αφήνατε το ξενοδοχείο σας απεριποίητο και βρώμικο; Γιατί να αφήσετε την ιστοσελίδα του;

5. Μόνιμη διαφήμιση online χωρίς κόστος

Η ιστοσελίδα σας προβάλλει το ξενοδοχείο σας παγκοσμίως, χωρίς να “κλείνει” ποτέ, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, η επιχείρησή σας εμφανίζεται παντού και μπορεί να δεχτεί κρατήσεις. Με τη δική σας ιστοσελίδα, σπάτε τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας και αυξάνετε τις κρατήσεις σας. Σας βρίσκουν γρήγορα και εύκολα! Μέσω ενός website, μπορείτε ν’ ανοίξετε την πόρτα του ξενοδοχείου σας όχι μόνο στη γειτονιά που βρίσκεται η επιχείρησή σας αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν δεν έχετε online παρουσία, τότε θα βρουν τα ανταγωνιστικά ξενοδοχεία που διαθέτουν online παρουσία και θα επιλέξουν ένα από αυτά. Η πιο αποτελεσματική διαφήμιση με το μικρότερο κόστος.

6. Σωστή προώθηση του καλύμματος σας που φέρνει κέρδη

Προωθήστε νέες προσφορές, νέα δωμάτια, νέες υπηρεσίες όπως ακριβώς θέλετε εσείς! Συνδυάζοντας το website σας με άλλες διαφημιστικές ενέργειες πχ. Google Adwords, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για το ξενοδοχείο σας!

7. Καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας

Ένα σύγχρονο website αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο για να μοιραστεί ένα ξενοδοχείο νέα και ενημερώσεις με το κοινό του. Απλά ανεβάστε τις πληροφορίες για την προσφορά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ή τη νέα σουίτα για νεόνυμφους. Και όλα αυτά με ένα κλικ. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμα εγγραφής στο newsletter, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να λαμβάνουν τα νέα και τις προσφορές σας στο email τους. Last but not least, ευκολότερη και άμεση επικοινωνία μαζί σας καθώς όλα τα στοιχεία σας βρίσκονται στη σελίδα επικοινωνίας της ιστοσελίδας σας!

Θέλετε ν’ αναλύσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130 33 53 62 ή στο [email protected]

Related Posts