Λυγινού 20α, 18539, Πειραιάς
213 043 72 43

Belle Etoile Villas

Ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Ένα πανέμορφο νεόδμητο ξενοδοχείο στην καρδιά της Σαντορίνης άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει! Το Belle Etoile Villas στο Ημεροβίγλι προσφέρει πολυτελείς και ξέγνοιαστες διακοπές.

Στα χρώματα του πετρόλ και του άσπρου και με την τόσο όμορφη ιδέα των αστερισμών, πού είχαν οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου για τα ονόματα των δωματίων, έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο website!

Ένα απλό και όμορφο website που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Belle Etoile, το προφίλ του ξενοδοχείου, περιγραφή της τοποθεσίας του καθώς και των αποστάσεών του από πολύ κεντρικά σημεία του νησιού. Αναλυτική περιγραφή των διαθέσιμων τύπων δωματίων και παρουσίαση των παροχών που προσφέρει ανά δωμάτιο αλλά και γενικότερα ως ξενοδοχείο. Φυσικά, διαθέτει και photo gallery για μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τους χώρου του.

Ο επισκέπτης ενημερώνεται με νέα του ξενοδοχείου, οδηγίες για τα αξιοθέατα του νησιού και επίσης, μπορεί να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για επικοινωνία με το ξενοδοχείο.

Ο ιστότοπος προσφέρει φυσικά τη δυνατότητα άμεσης κράτησης μέσω του online booking engine συστήματος της WebHotelier!

Αυγερινή και Μπέλα, σας ευχόμαστε καλές δουλειές και πολλές κρατήσεις!!!

footer

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Passion4Design!! Κάνατε εξαιρετική δουλειά!!! Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μας!!!

test

Πολύ ταλέντο και ευγένεια ψυχής, λαμπερά μάτια που ακόμη  βλέπουν  και ανοικτά αυτιά που ακόμη  ακούν, φρέσκα μυαλά που παράγουν, με  σεμνότητα και  υπομονή,  με μεθοδικότητα και συνέπεια, τιμές που δεν πετούν στα ουράνια αλλά και δεν ευτελίζουν τον κόπο και την ποιότητα του παραγόμενου  έργου. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μια συνεργασία;

Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά με την Passion4Design, αλλά κάθε επαφή μαζί τους κέρδιζε την εμπιστοσύνη μας, βήμα-βήμα. Chapeau κορίτσια!  Αναδείξατε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Σπάνιο πράγμα.

Πετρόπουλος Κυριάκος, Κωνσταντίνα Καραγεώργη
Βουρβούλος, Σαντορίνη, Για τα Old Vourvoulos Houses
poseidon-passion4design-person

Η ομάδα της Passion4design πάντα δίπλα μας με επαγγελματισμό και συνέπεια, μας δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην προβολή της επιχείρησής μας.

Δήμητρα Καρπέτη
Ιδιοκτήτρια, Poseidon Apartments
onar

Πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες από μια εξαιρετική ομάδα που την χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και η άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας. Το κυριότερο: πάντα δίπλα μας με άμεση επίλυση των δυσκολιών ακόμη και σε επίπεδο που δεν ήταν δική τους δουλειά. Μια ευχάριστη εμπειρία η όλη διαδικασία έως να ολοκληρωθεί το επαγγελματικό μας site δίχως άγχος διότι τα κορίτσια έκαναν όλη την δύσκολη δουλειά με συνέπεια και κέφι. Να είστε καλά πάντα καλές και επιτυχημένες δουλειές!!!

Νίκη Πελεκάνου
Ιδιοκτήτρια, Onar Restaurant
dermanis

Άψογος επαγγελματισμός, φρέσκες ιδέες, προτοτυπες λύσεις και χαμόγελο που σε εμπνέει!!! Ειναι λίγα ολα αυτα μπροστά σε εκείνα που προσφέρει η Passion4Design. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για μια συνεργασία που θα μείνει αξέχαστη!!! Τα καλύτερα παιδια με σεβασμό και θετική αύρα!!! Τιμή μου που συνεργαστήκαμε!!

Σάντυ Δερμάνη
Manager, Ιδιοκτήτρια
center-copy-peiraias-logo-2

Φοβερή συνεργασία με χαμόγελο και ποτέ γκρίνια και αγανάκτηση για την καθυστέρηση που τους προκάλεσα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δήμητρα Μπένου
Ιδιοκτήτρια, Φοιτητικό - Copy Center
instagram-logo-final

Άψογη συνεργασία, πρωτότυπες ιδέες τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Λία Πολέμη
Ιδιοκτήτρια, Άλλη Σκάλα
pilinon-testimonials

Εξαιρετική ομάδα πάντα πρόθυμοι να σου προτείνουν νέες ιδέες! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και γι’ αυτό και θα συνεχίσω μαζί τους και για τα μελλοντικά σχέδιά μου!

Σπυρίδων Ντα Σίλβα
Owner, Pilinon Ceramics
testimonial-tandar

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το πάθος τους. Η ιστοσελίδα μου κατασκευάστηκε γρήγορα, είναι αισθητικά άψογη, λειτουργεί τέλεια και η υποστήριξη ξεπερνάει κάθε προσδοκία μου. Ίσως να σας δημιουργήσουν κι ένα μικρό πρόβλημα: το πρώτο που κάνει κάποιος όταν επισκεφθεί το site σας είναι να ψάχνει “ποιός το έφτιαξε”, αυτό συμβαίνει σ’ εμένα ? Αλλά το αξίζουν.

Κωνσταντίνος Αλαμπάσης
Owner, Tandartspraktijk Neerharen
p4d image

Η παρουσία μου στο διαδίκτυο επετεύχθη χάρη στην υπομονή και επιμονή των κοριτσιών.

Οι ίδιες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λιτό, καλοσχεδιασμένο και προσεγμένο ιστότοπο με όλους τις απαιτούμενες πληροφορίες που ταιριάζουν σε ένα οδοντιατρείο με ιδιαίτερη δεξιότητα και πάντα σεβόμενες την προσωπική αισθητική μου.

Τις ευχαριστώ πολύ γιατί χωρίς αυτές η επιτακτική ανάγκη δημιουργίας ενός ιστότοπου για το οδοντιατρείο μου δε θα είχε πραγματοποιηθεί τόσο εύκολα και γρήγορα!

Νικόλαος Καλομοίρης
Χειρούργος - Οδοντίατρος - Οδοντοτεχνίτης, Νικόλαος Καλομοίρης
p4d image

Πολλές ευχές για μία δημιουργική πορεία στο προσωπικό της Passion4Design.

Τα κορίτσια κατάφεραν μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να ικανοποιήσουν όλες μας τις απαιτήσεις δημιουργώντας το site για το φροντιστήριό μας.

Η δουλειά τους ήταν ανώτερη των προσδοκιών μας και κατάφεραν με την τεράστια εμπειρία τους να μας καθοδηγήσουν σε ιδέες για τη μορφή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Κορίτσια, η μισή επιτυχία μας σας ανήκει!

Αγησίλαος Γεωργάτος
Ιδιοκτήτης, Α. Γεωργάτος
Passion4Design Portfolio

Πολλά συγχαρητήρια στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Passion4Design.

Τα κορίτσια και οι συνεργάτες τους με τις άριστες γνώσεις τους, την αμεσότητα στην επικοινωνία, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα δημιούργησαν την ιστοσελίδα της επιχείρησης μας!

Ανέδειξαν τη ξενοδοχειακή μας επιχείρηση με έναν τρόπο μοναδικό, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πελατών μας από την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο και κατέστησαν την επικοινωνία μας με τους πελάτες εξαιρετικά απλή!

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας! Καλές δουλειές!

Καραμολέγκου Ντανιέλα
Ιδιοκτήτρια, Villa Nikos
Passion4Design Portfolio

Η εταιρία Urban Services συνεργάζεται με την Passion4Design το 2012 έως και σήμερα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και υπευθυνότητα στην εκάστοτε εργασία που αναλαμβάνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μας βοήθησαν πολύ στην συντήρηση της ιστοσελίδας μας με τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες τους. Πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα ευφυή και παραγωγικά. Σας τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε υπηρεσία στο διαδίκτυο.

Σάντης Λοίζος
Ιδιοκτήτης, Urban Services
Passion4Design Portfolio

Δουλέψαμε μαζί με την Passion4design για τη δημιουργία της σελίδας στο facebook και της ιστοσελίδας του Ομίλου ΜΠΕΝΑΚΗ.

Η συνεργασία μας πέρα από ευχάριστη ήταν ιδιαίτερα αποδοτική καθώς η  Passion4design μου πρότεινε εναλλακτικές λύσεις βασισμένες σε γνώση, καινοτόμες ιδέες και πρακτική προσέγγιση του αντικειμένου της επιχείρησής μου.

Το ότι συνεχίζουμε την συνεργασία με την συντήρηση της σελίδας στο facebook και της ιστοσελίδας του ομίλου είναι απτή απόδειξη της ικανοποίησης και της αξίας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει η Passion4design στον Όμιλο Μπενάκη.

Αθηνά Μπενάκη
Ιδιοκτήτρια, Όμιλος Μπενάκη
Passion4Design Portfolio

Αγαπητοί συνεργάτες,

Δια του παρόντος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία μας, καθώς και τον μοναδικό επαγγελματισμό που δείξατε στην δημιουργία της ιστοσελίδας μου.

Επίσης θα ήθελα να σας συγχαρώ για το μοντέρνο εικαστικό, την γρήγορη και τεχνικά άρτια κατασκευή, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή σας για την δημιουργία της κατάλληλης και σωστά στοχευμένης ιστοσελίδας/εργαλείο η οποία καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας μου.

Να είστε βέβαιοι ότι θα είστε η πρώτη επιλογή και πρότασή μου για μελλοντικές συνεργασίες.

Σκουλουδάκης Μενέλαος
Ιδιοκτήτης, Technical Services Providers
p4d-web-agency-pitselas-logo

Η Passion4Design κατάφερε να αναδείξει με έναν τρόπο μοναδικό την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του εμπορείου (λευκά είδη κ.α.).

Ήταν κοντά μας σε κάθε κάλεσμά μας, σε κάθε άγχος και ανησυχία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα… ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε φανταστεί!

Οι πελάτες μας πλέον με τη βοήθεια της ομάδας της Passion4Design, μπορούν και διαδικτυακά να γνωρίσουν τα ποικίλα προϊόντα μας και να επικοινωνήσουν άμεσα με εμάς!

Eυχαριστούμε για όλα!

Κώστας Πιτσελάς
Ιδιοκτήτης, Pitselas Home
Passion4Design Portfolio

Οι πλήρεις και εμπεριστατωμένες προτάσεις της passion4design γύρω από θέματα web design, SEO και social media promotion κλπ, αποτέλεσαν βασικό κριτήριο επιλογής μας για τη κατασκευή του εταιρικού μας site/ιστοσελίδας.

Όταν τα παραπάνω συνδυάζονται με άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό και ανταγωνιστικές τιμές, η επιλογή της P4D αποτελεί έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Κωνσταντέλλος Γεώργιος
Ιδιοκτήτης, Κωνσταντέλλος
Passion4Design Portfolio

I would like to mention that our cooperation on the fixing of our web-site was more than perfect. Where we had less or no experience and knowledge, you added yours and together we came to the result which for sure attributed to the results and we have now as FOStravel.

Also when I needed something, you handled always immediately without delay which was very important too. We also had very nice comments from various sides on the design of the site.

When time comes for an up-date on the site, you can be sure we will contact you to come together again to the best possible result.

Thank you again for your help and very nice and personal cooperation too!

Have a nice day & many best regards,

Johanna Crone
Ιδιοκτήτρια, Fos Travel
Ξεχωρίστε από το σωρό των ιστοσελίδων δημιουργώντας μια που θα κερδίζει τις εντυπώσεις!

RELATED PROJECTS

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
ΑΛΛΗ ΣΚΑΛΑ
ΑΛΛΗ ΣΚΑΛΑ
PILINON CERAMICS
PILINON CERAMICS
PITSELAS HOME
PITSELAS HOME

Λευκά είδη & είδη διακόσμησης

TANDARTSPRAKTIJK NEERHAREN
TANDARTSPRAKTIJK NEERHAREN

Οδοντιατρείο

VISALTIS CONSULTING
VISALTIS CONSULTING

Εταιρεία συμβούλων μηχανικών

ΔΕΡΜΑΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΔΕΡΜΑΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Επεξεργασία χάρτου & Συσκευασίες

Thiro Villas Santorini
Thiro Villas Santorini
MICHAEL KOUVALIS
MICHAEL KOUVALIS
Lucky Homes Oia Santorini
Lucky Homes Oia Santorini

Τρία πανέμορφα και φιλόξενα σπίτια στην Οία της Σαντορίνης

Ανεξής Νικόλαος
Ανεξής Νικόλαος
Kerameion Hotel
Kerameion Hotel
Diavlos Salvage & Towage Ltd
Diavlos Salvage & Towage Ltd
Onar Restaurant
Onar Restaurant
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΙΤΣΕΛΑΣ
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΙΤΣΕΛΑΣ
Chrismar Shipping Agency
Chrismar Shipping Agency

Ναυτικό πρακτορείο Πειραιά!

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Civil Design Group
Civil Design Group

Αρχιτεκτονικό γραφείο Πειραιά Γιώργου Λαζαρόπουλου & Δήμητρας Καραντάση!

ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

Εμπόριο, επεξεργασία & τοποθέτηση μαρμάρου

Old Vourvoulos Houses
Old Vourvoulos Houses

Δύο πανέμορφα και παραδοσιακά σπίτια στο χωριό Βουρβούλος στην Σαντορίνη!

Casa Di Mare
Casa Di Mare
Α. ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Α. ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Πέραμα

Poseidon Apartments
Poseidon Apartments

Studios & Apartments στο Τολό Αργολίδας

Νικολαος Καλομοιρης
Νικολαος Καλομοιρης
ElectriCity
ElectriCity

ElectriCity | Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός – Φωτισμό – LED | Κρήτη – Κατασκευή Onepage Website

Fos Travel
Fos Travel

Travel Agency στον Κορυδαλλό

Α.Θ. ΡΟΥΣΣΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Α.Θ. ΡΟΥΣΣΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Ηλεκτρολογικό Υλικό στη Σαντορίνη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
Abelomilos Exclusive Villa
Abelomilos Exclusive Villa

Ιδιωτική Βίλλα στο Πορί της Σαντορίνης

Belle Etoile Villas
Belle Etoile Villas

Ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης

Bella Hairstylist
Bella Hairstylist

Μπέλα Δαμίγου – Η απόλυτη hair stylist της Σαντορίνης!

D&P Accountants
D&P Accountants

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο – Πέτρος Δαμιανός & Νίκος Πτώχης

Technical Service Providers
Technical Service Providers

Πώληση, Εγκατάσταση και Service Μηχανών Χρωματισμού

ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ
ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ

Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Νίκαια

Villa Nikos
Villa Nikos

Ξενοδοχείο στο Καμάρι Σαντορίνης

Urban Services
Urban Services

Υπηρεσίες Ασφάλειας & Καθαρισμού Κτιρίων & Εγκαταστάσεων